Αρχική Σελίδα

Cangzhou Four Stars Glass Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
Κίνα Cangzhou Four Stars Glass Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Cangzhou Four Stars Glass Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Ουδέτερη σωλήνωση γυαλιού

   

  Η βέλτιστη επιλογή που χρησιμοποιείται για τα φαρμακευτικά εμπορευματοκιβώτια γυαλιού πρέπει να είναι ουδέτεροι σωλήνες γυαλιού borosilicate λόγω των πολυάριθμων πλεονεκτημάτων πέρα από άλλα αρχικά υλικά συσκευασίας διαθέσιμα στην αγορά. Το τεσσάρων αστέρων γυαλί ξεπέρνησε μακριά το χρόνο του στην Κίνα όταν εισήγαγε τη σωλήνωση FS50 το 2007 για τη φαρμακευτική συσκευασία. Από τότε, η σωλήνωση γυαλιού FS50 έχει βελτιωθεί χρόνο με το χρόνο στο γυαλί εξαιρετικής ποιότητας προσέγγισης της πρώτης υδρολυτικής κατηγορίας. Αυτό το μοναδικό προϊόν στην Κίνα έχει τη σημαντική χημική αντίσταση, την ουδετερότητα, και την εξαιρετική δύναμή του καθώς επίσης και την αντίσταση στην επίθεση θερμότητας. Τα εμπορευματοκιβώτια από τους σωλήνες γυαλιού FS50 συνδέονται με την αποθήκευση και την παράδοση ενός ευρέος φάσματος των εκχύσιμων, καθώς επίσης και ευαίσθητων φαρμάκων βιοτεχνολογιών. Σήμερα, τεσσάρων αστέρων είναι ακόμα κύρια επιχείρηση στην κινεζική αγορά για την υψηλής ποιότητας σωλήνωση γυαλιού φαρμακευτικής συσκευασίας.

  Σε περίπτωση που η προδιαγραφή των σωλήνων που απαιτούνται από έναν πελάτη είναι μη συμβατική, είναι απαραίτητο να παρασχεθεί ένα σχέδιο που ελέγχει, εάν διαθέσιμος εμείς επίσης ACC PH.Eur., ή USP στον ανεφοδιασμό.

  Cangzhou Four Stars Glass Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

  Φιαλλίδια γυαλιού

   

  Όλα τα τεσσάρων αστέρων φιαλλίδια 1-30 μιλ. κατασκευάζονται και συσκευάζονται στις περιοχές ελεγχόμενες περιβαλλοντικά και που πιστοποιούνται από το ISO 9001, οι οποίες συμμορφώνονται με USP, PH.Eur., και τα πρότυπα YBB της Κίνας. Οποιαδήποτε προσαρμοσμένα φιαλλίδια και ειδικά δαχτυλίδια χρώματος είναι επίσης διαθέσιμα βασισμένα στα σχέδια του πελάτη. Πρόσφατα τεσσάρων αστέρων έχει αναπτύξει το φιαλλίδιο 40 μιλ., το οποίο είναι η πρώτη μεγάλη ικανότητα του φιαλλιδίου στον κόσμο για τη χρήση πελατών.

  Εμείς φιαλλίδια παράδοσης με την αξιόπιστη απόδοση.

  Cangzhou Four Stars Glass Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

   

  Σειρά φιαλιδίων

   

  Η σειρά φιαλιδίων μας αποτελείται από τα εκχύσιμα φιαλίδια, τα μη-εκχύσιμα φιαλίδια (συμπεριλαμβανομένων των φιαλιδίων λαιμών βιδών και των φιαλιδίων κτυπήματος ΚΑΠ) και τα προφορικά υγρά φιαλίδια, τα οποία μπορούν να αποτελεσθούν από το σαφή σωλήνα γυαλιού FS50 ή τον ηλέκτρινο σωλήνα γυαλιού FS50 με την ευρεία σειρά 1ml μέχρι 100ml και να συμμορφωθούν και με τα πρότυπα του ISO καθώς επίσης και PH.Eur., ή τους κανόνες USP. Τα προσαρμοσμένα φιαλίδια είναι επίσης διαθέσιμα βασισμένα στα σχέδια και την ειδική απαίτησή σας κάτω από PH.Eur., ή USP.

  Cangzhou Four Stars Glass Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

 • Ε & Α

  Τα θέματα Ε&Α σημείο-μας

   

  Ερευνήσαμε και αναπτύξαμε την καλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας και περιβάλλον-προστασία της τεχνολογίας στον κόσμο για να παραγάγουμε τον τύπο Ι ουδέτεροι σωλήνες γυαλιού borosilicate, ο οποίος είναι μοναδική τεχνολογία παραγωγής στην Κίνα για να παρέχει τον τύπο Ι ουδέτερο γυαλί για τα φαρμακευτικά εμπορευματοκιβώτια γυαλιού. Λάβαμε το εθνικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της εφεύρεσης και το 2$ο βραβείο επιστήμης & τεχνολογίας της εφεύρεσης που χορηγήθηκε από το Υπουργείο επιστήμης & τεχνολογίας. Το σχέδιό μας για να χτίσει μια βάση παραγωγής για ετησίως 100.000 τόνους των ουδέτερων σωλήνων γυαλιού borosilicate υποστηρίζεται από την εθνική/Επιτροπή ανάπτυξης και μεταρρύθμισης επαρχιών.

  Η επιχείρησή μας κοιτάζει πάντα επάνω στη βελτίωση τεχνολογίας, στη φορολογική το 2015 αυξανόμενη τεχνική εισαγωγή Ε&Α, το κεφάλαιο της οποίας πήρε 7% του εισοδήματος πωλήσεων για την τεχνική καινοτομία. Η τεσσάρων αστέρων Ε&Α οδήγησε ουδέτερη σωλήνωση γυαλιού borosilicate (συντελεστής επέκτασης: 5.0) με την τεράστια επένδυση το 2006. Σχεδιάσαμε από μας την πλήρη διαδικασία από την προετοιμασία πρώτης ύλης στην τήξη, σωλήνας-σύροντας, μέχρι τα προϊόντα που συσκευάζουν και που φορτώνουν στην αποθήκη εμπορευμάτων. Εισαγάγαμε επίσης την πιό προηγμένοτην φιαλλίδιο-κάνοντας τις μηχανές στον κόσμο από την Ευρώπη για να υποστηρίξουμε τα άριστα προϊόντα μας. Επιπλέον, η επιχείρησή μας έχει πάρει 58 διπλώματα ευρεσιτεχνίας, 10 των οποίων είναι διπλώματα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων. More16 τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας είναι κάτω από την εφαρμογή. Ενισχύουμε ακόμα τη διαχείριση της ενημέρωσης τεχνογνωσίας και τεχνολογίας για να χτίσουμε τον περιεκτικό ανταγωνισμό μας.

  Cangzhou Four Stars Glass Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Cangzhou Four Stars Glass Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Vicky Song

Τηλ.:: 86-15832766956

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)