Αρχική Σελίδα

Cangzhou Four Stars Glass Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

   

Εταιρικές πληροφορίες
 

Όνομα επιχείρησης: Τεσσάρων αστέρων Co. γυαλιού Canzhou, ΕΠΕ.

Ιδιωτική εταιρεία που ιδρύεται: 1992

Κύρια επιχειρησιακή δραστηριότητα: Παραγωγή των φαρμακευτικών σωλήνων και των εμπορευματοκιβωτίων γυαλιού

Εταιρικός που ιδρύεται: 21,2014 Ιουλίου
Ενσωματωμένα κρατικά συντάγματα: Η Επιτροπή εθνικής ανάπτυξης και μεταρρύθμισης, υπουργείο Οικονομικών PRC, Co. επένδυσης βιομηχανίας πληροφόρησης Hebei, ΕΠΕ.

Αντιπρόσωπος: Ο κ. Wang Huanyi

Καταχωρημένο κεφάλαιο: 101.680.000 CNY. (Περ. 15.024.000 Δολ ΗΠΑ)

Κατειλημμένο έδαφος: 133.200 τετρ.μέτρα

Περιοχές κατασκευής: περισσότερα από 50.000 τετρ.μέτρα, φυτεύουν 85.000 τετρ.μέτρα

Υπάλληλος: 700

Απαρίθμηση στην αγορά ασφάλειας: Τον Ιούνιο του 2016

Θέση: Πάρκο βιομηχανίας Zhifangtou στο νομό Cangzhou

 

Προσόντα για τα φιαλίδια το /Ampoules γυαλιού

Είμαστε εστίαση στα φαρμακευτικά φιαλίδια γυαλιού από το 1992.
Τα φιαλίδια και τα φιαλλίδια, και τα δύο συναντούν τον τύπο Ι USP πρότυπα. Πιστοποιημένος από το ISO και το FDA.
Παίρνουμε το πιστοποιητικό ISO15378 και DMF.
DMF μας για τα «ΟΥΔΈΤΕΡΑ ΣΩΛΗΝΟΕΙΔΉ ΦΙΑΛΊΔΙΑ ΓΥΑΛΙΟΎ BOROSILICATE «και το «ΟΥΔΈΤΕΡΟ ΦΙΑΛΛΊΔΙΟ ΓΥΑΛΙΟΎ BOROSILICATE» έχουν ενεργοποιηθεί.

 

(1) αναγνώριση DMF για τα φιαλίδια γυαλιού

Κίνα Cangzhou Four Stars Glass Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0Κίνα Cangzhou Four Stars Glass Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1Κίνα Cangzhou Four Stars Glass Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2Κίνα Cangzhou Four Stars Glass Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

 

(2) αναγνώριση DMF για τα φιαλλίδια γυαλιού

Κίνα Cangzhou Four Stars Glass Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 4Κίνα Cangzhou Four Stars Glass Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 5Κίνα Cangzhou Four Stars Glass Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 6Κίνα Cangzhou Four Stars Glass Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 7

 

(3) ISO 15378

Κίνα Cangzhou Four Stars Glass Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 8

 

Packagement για το σωλήνα γυαλιού

Οι σωλήνες συγκεντρώνονται στις δέσμες με (για κάθε συγκεκριμένη διάσταση σωλήνων) μια σταθερή ποσότητα σωλήνων ανά περίεργο και ανά ακόμη και σειρά επομένως με μια σταθερή ποσότητα σωλήνων ανά δέσμη.
Οι άκρες δεσμών είναι shrinkwrapped με μια ταινία PP.

Κίνα Cangzhou Four Stars Glass Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 9Κίνα Cangzhou Four Stars Glass Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 10Κίνα Cangzhou Four Stars Glass Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 11

 

Τα θέματα Ε&Α σημείο-μας

Ερευνήσαμε και αναπτύξαμε την καλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας και περιβάλλον-προστασία της τεχνολογίας στον κόσμο για να παραγάγουμε τον τύπο Ι ουδέτεροι σωλήνες γυαλιού borosilicate, ο οποίος είναι μοναδική τεχνολογία παραγωγής στην Κίνα για να παρέχει τον τύπο Ι ουδέτερο γυαλί για τα φαρμακευτικά εμπορευματοκιβώτια γυαλιού. Λάβαμε το εθνικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της εφεύρεσης και το 2$ο βραβείο επιστήμης & τεχνολογίας της εφεύρεσης που χορηγήθηκε από το Υπουργείο επιστήμης & τεχνολογίας. Το σχέδιό μας για να χτίσει μια βάση παραγωγής για ετησίως 100.000 τόνους των ουδέτερων σωλήνων γυαλιού borosilicate υποστηρίζεται από την εθνική/Επιτροπή ανάπτυξης και μεταρρύθμισης επαρχιών.

Η επιχείρησή μας κοιτάζει πάντα επάνω στη βελτίωση τεχνολογίας, στη φορολογική το 2015 αυξανόμενη τεχνική εισαγωγή Ε&Α, το κεφάλαιο της οποίας πήρε 7% του εισοδήματος πωλήσεων για την τεχνική καινοτομία. Η τεσσάρων αστέρων Ε&Α οδήγησε ουδέτερη σωλήνωση γυαλιού borosilicate (συντελεστής επέκτασης: 5.0) με την τεράστια επένδυση το 2006. Σχεδιάσαμε από μας την πλήρη διαδικασία από την προετοιμασία πρώτης ύλης στην τήξη, σωλήνας-σύροντας, μέχρι τα προϊόντα που συσκευάζουν και που φορτώνουν στην αποθήκη εμπορευμάτων. Εισαγάγαμε επίσης την πιό προηγμένοτην φιαλλίδιο-κάνοντας τις μηχανές στον κόσμο από την Ευρώπη για να υποστηρίξουμε τα άριστα προϊόντα μας. Επιπλέον, η επιχείρησή μας έχει πάρει 58 διπλώματα ευρεσιτεχνίας, 10 των οποίων είναι διπλώματα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων. More16 τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας είναι κάτω από την εφαρμογή. Ενισχύουμε ακόμα τη διαχείριση της ενημέρωσης τεχνογνωσίας και τεχνολογίας για να χτίσουμε τον περιεκτικό ανταγωνισμό μας.

 

Τιμή

Κίνα Cangzhou Four Stars Glass Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 12Κίνα Cangzhou Four Stars Glass Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 13Κίνα Cangzhou Four Stars Glass Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 14Κίνα Cangzhou Four Stars Glass Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 15

 

Εταιρική φιλοσοφία

- Η βασική σύλληψη είναι συμβολή στην ανάπτυξη της βιομηχανίας φαρμάκων για να εγγυηθεί την ασφάλεια των ανθρώπων που παίρνουν την ιατρική

- Η καινοτομία είναι μια μηχανή εταιρικού

- Όλα πρέπει να είναι μέσα στη βάση πρακτικής

- Πάντα εστίαση στα προϊόντα qualit

- Πάντα ιδιαίτερα φροντίστε την υψηλή αποδοτικότητα

- Πάντα ενώστε όλους το προσωπικό και τους εργαζομένους μαζί για τον ίδιο στόχο

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η τεσσάρων αστέρων Co. γυαλιού Cangzhou, ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1992, με ένα καταχωρημένο κεφάλαιο 101,68 εκατομμύριο yuan και συνολικών προτερημάτων 657 εκατομμύρια yuan. Είναι μια επιχείρηση που ειδικεύεται στην παραγωγή των ιατρικών μπουκαλιών γυαλιού, των καθημερινών προϊόντων γυαλιού υψηλών σημείων και του ηλιακού συστήματος ψύξης, θέρμανσης και συμπαραγωγής δύναμης. Αυτή τη στιγμή, έχει τέσσερις ουδέτερους κλιβάνους γυαλιού borosilicate, 12 γραμμές παραγωγής σχεδίων σωλήνων, 12 εισαγόμενα κάθετα φιαλλίδια και περισσότερες από 150 μηχανές μπουκαλιών Xilin. Μπορεί να παραγάγει τους ουδέτερους σωλήνες γυαλιού borosilicate, τα φιαλλίδια και τα μπουκάλια Xilin των διάφορων προδιαγραφών, με μια ετήσια αξία παραγωγής 200 εκατομμύρια yuan.

 

 

(1) επενδυμένος βαριά στην κατασκευή το 2012
Το 2012, η επιχείρηση επένδυσε 100 εκατομμύρια yuan για να χτίσει εγκαταστάσεις που καλύπτουν τις απαιτήσεις της κκπ, χτίζει έναν νέο τύπο του αυτόματου και σύγχρονου εργοστασίου που διαβιβάζει αυτόματα τους παραχθε'ντες σωλήνες γυαλιού στο μπουκάλι κάνοντας τη γραμμή παραγωγής, και πραγματοποιεί έπειτα την τηλεκατευθυνόμενη λειτουργία των διάφορων διαδικασιών μέσω της ανίχνευσης καμερών και η συσκευασία χειριστών, συμπεριλαμβανομένου του ουδέτερων σωλήνα γυαλιού borosilicate 5,0 και του εργαστηρίου παραγωγής μπουκαλιών, με μια γραμμή παραγωγής με μια ικανότητα 3 δισεκατομμύριο σωλήνων, αυτό έχει γίνει πρότυπη επιχείρηση σε ολόκληρη τη βιομηχανία στην Κίνα. Το πρόγραμμα έχει ολοκληρωθεί και έχει τεθεί στη χρήση.
 
(2) ηλιακή θερμική βάση βιομηχανίας
Το 2010, η επιχείρηση που εφαρμόζεται για το εθνικό ειδικό κονδύλιο κεφαλαίου επιχειρηματικού κινδύνου. Εμπιστευμένη από την Επιτροπή εθνικής ανάπτυξης και μεταρρύθμισης και το υπουργείο Οικονομικών, η επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας SDIC η διευθυνμένη που ακριβής δέουσα επιμέλεια σε μας, βεβαίωσε πλήρως την τεχνολογία μας, σύστησε τα προγράμματά μας στο κράτος και τακτοποίησε τα επενδυτικά κεφάλαια μεταξύ των εκατοντάδων των εναλλακτικών προγραμμάτων. Στις 23 Μαΐου 2011, η τελετή υπογραφής της εθνικής επιχείρησης κεφαλαίου επιχειρηματικού κινδύνου για να εγχύσει το κεφάλαιο στην τεσσάρων αστέρων Co. σωλήνων γυαλιού Cangzhou, ΕΠΕ κρατήθηκε επίσημα σε Cangzhou. 34 μονάδες και τμήματα συμπεριλαμβανομένης της φαρμακευτικής ένωσης ποιοτικής διαχείρισης της Κίνας, της ένωσης φαρμακευτικής συσκευασίας της Κίνας, της ανάπτυξης Οργανισμού Φαρμάκων και Τροφίμων Hebei και Hebei και της Επιτροπής μεταρρύθμισης παρευρέθηκαν στη τελετή υπογραφής κύριων εγχύσεων.
 
(3) στις 29 Ιουνίου 2012, ο κρατικός Οργανισμός Φαρμάκων και Τροφίμων επισκέφτηκε την επιχείρησή μας
Στις 29 Ιουνίου 2012, οι ηγέτες του τμήματος εγγραφής προϊόντων του κρατικού Οργανισμού Φαρμάκων και Τροφίμων, που συνοδεύθηκε από τις επαρχίες και τις πόλεις, επισκέφτηκαν την επιχείρησή μας, εστιάζοντας κυρίως στο ουδέτερο γυαλί borosilicate 5,0. Οι ηγέτες του Οργανισμού Φαρμάκων και Τροφίμων και άλλοι ηγέτες επιθεώρησαν τον πολιτισμό μας εργαστηρίων, αποθηκών εμπορευμάτων και επιχείρησης, βεβαίωσε πλήρως την ανάπτυξη της επιχείρησής μας και ερεύνησε τη ικανότητα παραγωγής της επιχείρησης, έδωσε μια υψηλή αξιολόγηση σχετικά με την ποιότητα των προϊόντων. Συγχρόνως, προτάθηκε ότι προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλεια φαρμάκων των ανθρώπων, ο κρατικός Οργανισμός Φαρμάκων και Τροφίμων έχει κάνει πολλή εργασία στη βελτίωση της ποιότητας συσκευασίας φαρμάκων, και έχει μελετήσει και έχει εκδώσει μερικές κατάλληλες πολιτικές για τη χρήση του βαθμού Ι αδιάβροχου και βαθμός 5,0 HC το ουδέτερο γυαλί borosilicate για την αρχειοθέτηση, ώστε να παρασχεθεί η ευκολία για τους φαρμακευτικούς κατασκευαστές για να χρησιμοποιήσει τα υψηλής ποιότητας υλικά συσκευασίας φαρμάκων.
Cangzhou Four Stars Glass Co., Ltd. Cangzhou Four Stars Glass Co., Ltd. Cangzhou Four Stars Glass Co., Ltd. Cangzhou Four Stars Glass Co., Ltd.
1 2 3 4
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Πωλητής

Μάρκες : ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΣΤΕΡΙΑ

Αριθμός Υπαλλήλων : 501~1000

Ετήσιες πωλήσεις : 10000000-50000000

Ιδρύθηκε Έτος : 1992

Εξαγωγή pc : 50% - 60%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Cangzhou Four Stars Glass Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Cangzhou Four Stars Glass Co., Ltd. Πιστοποιήσεις